"Keeeeep --> setting forth in the universe"

 
HEJ! Åter igen jisses vad shits going down. Sedan sist har miljövetarnas studieråd (mig inkluderad) spenderat en helg i akademiska föreningens studenthus i skanör. Och alltså detta hus VAR ETT HARRY POTTER HUS!!? Tusen små gömda rum i äkta hogwarts-anda. På övervåningen kunde man gå i en korridor med sovrum, gå in i ett av rummen och se en dörr i andra änden, gå in genom den och komma till ett bibliotek med en dörr i andra änden, som ledde till ett nytt sovrum, som ledde till ett till bibliotek som ledde till ett trappa osv. Ja ni fattar. MAGISKT. Vi spelade kubb, jättemycket rapparkalja och drack vin. Och nattbadade på natten efter bastu, trots att det var nästan en kilometer till sjön(?).
 
 
Till vänster -> mitt och Jennifers sovrum. Fint (!), men eftersom det låg i mitten av huset behövde alla gå igenom vårat rum för att komma någonstans, vilket såklart var Harry P-planläggningens deal breaker. Och sedan en del av Harry P biblioteket. 
 
 
I onsdag fyllde Frida år vilket firades med pompa och ståt på kvällen. Men innan dess longboarding -> kaffe i solen -> tandemmöte. Sedan grillade vi på hennes balkong och drack hotshots. Samt spelade bluff vilket officiellt INTE är mitt spel. Och därefter gick vi ut på Vg's vilket var sjukt kul!!! Dansade så att jag har blåmärken på benen och köpte för mycket tequila. 
 
Och igår var vi och såg silvana imam på mejeriet! Verkligen sinnesjukt grym spelning och trots att vår tagg nådde ett maximum när tonerna av sista låten ebbade ut gick vi hem och sov med endast en öl i kroppen. Värdaste beslutet. Åt pasta med ketchup i sängen och kollade på dan and phil på youtube. Rimligt ändå. Nu är det lördagmorgon och jag småpluggar/läser bloggar/söker sommarjobb lite om vartannat. Och lyssnar på into the wild soundtracket. Och ikväll blir det förfest och sedan tour de chambre efterfest alt. nationsutgång. Hoppas ni får en lika bra lördag lovers! xoxo gossip girl(?)
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp