Januari-slutspurten

Hej vänner och fiender! Äntligen når årets officiellt längsta vecka sitt slut. Allt har varit i slowmotion och så mycket har hunnits med. Ska resten av året fortsätta såhär? Förhoppningsvis inte då vi nu går in i labbveckan from hell. Men mer om det en annan gång.
 
Förra lördagen hade vi miniförfest hos Hanna och drack vin innan vi gick ut på Who Run The World (girls) klubb på smålands nation vilket var så himla kul!! Och en torsdag var vi på pub på sydskånska och det var quiz. Mitt lag hette team wildcats.... needless to say så kom vi i princip sist.
 
Och igår (!!!!!) var vi på Håkan-klubb på smålands. Jag hade egentligen inte någon som helst avsikt att gå ut eftersom jag fortfarande var bakis från korridorfeststurnén från kvällen innan då vi lyckades hinna med tre korridorer under en kväll. Vi hade ost och vinkväll när alkohollusten kickade in igen. Men visst är de bästa kvällarna de som är superspontana och där man går in i det hela med 0 förväntningar?
 
På klubben fanns dessa fantastiska drinkar: Gårdakvarnar & Sprit, Rom igen Lena, Känn ingen hets osv. Fantastiskt. Efter klubben gick vi på efterfest vilket innehöll dricka upp någons kvarglömda chokladmintuu i korridorskök och spela mariocart till 06.30. Vid sju landade jag hemma och fasen om det inte var en helt rimlig tid ändå.
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp